Швейцарія Франція - L Cyxl9bqx4i9m / Команди видали справжній гольовий трилер, у якому переможцями стали швейцарці.

Швейцарія Франція - L Cyxl9bqx4i9m / Команди видали справжній гольовий трилер, у якому переможцями стали швейцарці.. Франція зарано повірила в перемогу. Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Прогнозисти у нас тут круті. Зоммер, ліхтштайнер, шер, джуру франція: Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією.

Зоммер, ліхтштайнер, шер, джуру франція: Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ.

Xjxqhpe 3immvm
Xjxqhpe 3immvm from sports.kz
На атаки суперника відповідати своїми. Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79). Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Утім швейцарія не збиралася здаватися. Без голів обійшлись сьогодні команди. Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com.

Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією.

Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Без голів обійшлись сьогодні команди. Прогнозисти у нас тут круті. Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Команди видали справжній гольовий трилер, у якому переможцями стали швейцарці. Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка). Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. Франція зарано повірила в перемогу. Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія: Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. Утім швейцарія не збиралася здаватися. На старті другого тайму швейцарія знову атакувала.

Прогнозисти у нас тут круті. Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. Рахунок, як зіграли команди франція і швейцарія читайте на football24.ua. Це значить, що франція виграла свою групу, а швейцарія стала другою. Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була.

W4ggl0jrq8ezmm
W4ggl0jrq8ezmm from cdn.footballua.tv
А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Утім швейцарія не збиралася здаватися. Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка). Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. На атаки суперника відповідати своїми. Без голів обійшлись сьогодні команди. Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ.

Без голів обійшлись сьогодні команди.

Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка). Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією. На атаки суперника відповідати своїми. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). На старті другого тайму швейцарія знову атакувала. Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Сеферович, 15, 81, гаврановіч, 90 швейцарія: Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). Без голів обійшлись сьогодні команди. Матч відбудеться в бухаресті, на стадіоні національ. Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. Рахунок, як зіграли команди франція і швейцарія читайте на football24.ua.

Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79). Без голів обійшлись сьогодні команди.

Hdccgh6rk591ym
Hdccgh6rk591ym from cdn-st2.rtr-vesti.ru
Без голів обійшлись сьогодні команди. Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка). Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату франції швейцарія перемогла францію в серії пенальті і вийшла до чвертьфіналу. Франція програла швейцарії в серії пенальті (відео). Це значить, що франція виграла свою групу, а швейцарія стала другою. Зоммер, ліхтштайнер, шер, джуру франція: Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79).

Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією.

Після рахунку 3:1 команда дешама розслабилася та була. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату франції швейцарія перемогла францію в серії пенальті і вийшла до чвертьфіналу. Франція вилітає, швейцарія йде в 1/4 фіналу (хроніка). Рахунок, як зіграли команди франція і швейцарія читайте на football24.ua. Ось вам і франція чемпіон , у фіналі буде з голандією. Збірна швейцарії в матчі чемпіонату європи з футболу обіграла французів і стала шостим після цього франція почала проводити швидкі атаки, які завершувалися небезпечними. Швейцарія намагалася грати із францією на рівних. Льоріс, жалле, рамі, косельні, евра, кабай, сіссоко, погба, грізманн (матюйдi, 78). На атаки суперника відповідати своїми. А вирішальний пенальті заб'є бєсєдін приємно, чорт забирай, коли голландія, португалія і франція вилітають раніше наших)). Швейцарія вибила чемпіонів світу© uefa.com. Зоммер, ельведі, аканджі, родрігес, відмер (мбабу, 73), цубер (фасснахт, 79). Команди видали справжній гольовий трилер, у якому переможцями стали швейцарці.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama